Skip to content

Gigs @ Het Keizershof

Omwille van de zaak, hebben Kim en Wlad zeer weinig tijd om zelf optredens bij te wonen. Als muziekliefhebbers moesten zij er iets aan doen, en hebben ze de ideale oplossing gevonden. Ze laten de optredens gewoon naar hen komen! Het is dus om deze reden dat ze met hart en ziel live optredens organiseren, waar ze proberen de link te worden tussen de artiesten en het publiek.

In Het Keizershof zijn vele genre welkom. Kleinkunst, Pop, Rock, Jazz, Blues, Wereldmuziek, Country, Bluegrass, Rockabilly, zelfs comedy avond staan op de planning. Wlad moet vaak zeggen “Magnifiek om weeral getuige te mogen zijn van wat deze artiest(en) op het podium gebracht hebben.”

Boekingen zijn ondertussen een bijna full time job geworden voor Wlad ook omdat hij steeds tracht beter en beter groepen te vinden, en week na week een ander genre te brengen.

Ben jezelf muzikant en voel je je geroepen om een namiddag of een avond op het podium van Het Keizershof te staan, neem contact op met Wlad en vergeet geen demo mee te brengen: info@het-keizershof.be

-Belangrijke punten over een optreden in Het Keizershof:

-zittend / genummerde plaatsen
-beperkte zaal capaciteit
-reservatie voor het diner = 10€ voorschot per persoon (we werken dan met een beperkte a la carte)
-discretie vereist gedurende het optreden